Targului National Agricultura, Editia a XXIII-a Braila

septembrie 10, 2019 admin No comments exist

SC Iuriaghi SRL va invita la standul nostru din cadrul Targului National Agricultura, Editia a XXIII-a ce se desfasoara in perioada 26-29 septembrie in parcarea Braila Mall. In cadrul targului vom avea expuse noi tehnologii ( masini de tratat seminte, selectoare aerodinamice, calibratoare, mese gravitationale, etc.) ce vin in ajutorul agricultorilor.

Târgul National AgriCultura 2019 organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila se încadreaza în seria manifestarilor expozitionale de marca ale sistemului cameral romanesc, din domeniul agricol, bucurându-se de recunoasterea specialistilor si firmelor din agricultura.

Activitatea în agricultura este o munca neîntreruptă, fapt cunoscut de toți cei care activează în domeniu. Ea presupune nu numai efortul propriu-zis din teren ci și contactul permanent cu noutatile si experienta altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrasaminte, practici noi de cultura sau irigatii. Toate acestea se întâmpla toamna la Braila, zona recunoscuta pentru potentialul sau agricol, cu o suprafata de aprox. 351000 ha teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brăilei și Bărăganul.

Pentru a atinge eficiența sustenabilă, agricultura românească are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea vor fi aduse în cadrul celei de-a XXIII-a editii a târgului, un eveniment de referinta al Brailei si primul târg de agricultura organizat în tara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *